Volledig scherm
© Perry Roovers / MaRicMedia

De West-Brabantse week: boer uit de regio zoekt vrouw, T-Rex in Breda en overnachten bij IKEA

WEST-BRABANT - Via allerlei kanalen komt er veel nieuws op ons af. Tijd voor een korte samenvatting aan het einde van de week. Wat gebeurde er in West-Brabant?

Boer uit Dinteloord zoekt vrouw
Boer zoekt Vrouw heeft opnieuw een kandidaat uit West-Brabant. David houdt nu weliswaar varkens in Roemenië, maar zijn roots liggen in Dinteloord. „Ik heb eigenlijk nog gewoon mijn leven in Nederland.”

T-Rex in Breda
In de Wilhelminastraat in Breda stonden donderdagochtend twee plat gewalste auto's. Het was een reclamestunt van het Leidse museum Naturalis i.v.m. T-Rex Trix.

Overnachting in IKEA
Twee 16-jarige jongens hebben in de nacht van maandag op dinsdag overnacht in de IKEA in Breda, maar het duo werd betrapt en kreeg een verwijzing naar Bureau Halt. Van IKEA kregen ze bovendien een winkelverbod van een jaar aan hun broek.

Docent op non-actief
Een docent van scholengemeenschap De Rooi Pannen is op non-actief gesteld omdat hij een seksuele relatie zou hebben onderhouden met een leerlinge.

Tractor vliegt in brand
Op de Markweg in Strijbeek vloog maandagochtend een tractor met aanhanger in brand. In de bocht verloor een andere tractor twee vaten diesel die vervolgens op de tractor met aanhanger terecht kwam. Deze vloog hierbij in brand.

Vrouw overleden na val in water
Een vrouw reed woensdag met haar scootmobiel het water in bij het Anton van Duinkerkenpad in Bergen op Zoom. Zij overleed in het ziekenhuis.

Boer David
Volledig scherm
Boer David © Linelle Deunk/KRO-NCRV
Volledig scherm
© Joop Bartels

poll

Ik heb royaal gegeven aan de nationale actie voor de enorme hongersnood van giro 555.

Ik heb royaal gegeven aan de nationale actie voor de enorme hongersnood van giro 555.

  • Eens (10%)
  • Oneens (90%)
526 stemmen