Contact met thuis, na het werk, is de enige ontspanning.
Volledig scherm
Contact met thuis, na het werk, is de enige ontspanning.

Breda verwacht geen last van arbeidsmigranten in Ulvenhout

BREDA - De gemeente Breda heeft alle bezwaren tegen huisvesting van honderd arbeidsmigranten aan de Strijbeekseweg 21 in Ulvenhout verworpen.

Eén van de protesterende buren overweegt een gang naar de Adviescommissie bezwaarschriften: „Ik moet eerst even kijken op welke gronden onze zienswijze is afgekeurd”, zegt hij. Hij vindt het besluit van de gemeente ‘zeer opmerkelijk.’

Aardbeienkweker Van den Wijngaart heeft toestemming van de gemeente voor de tijdelijke huisvesting van de arbeidsmigranten op zijn grond aan de Strijbeekseweg. Buren vrezen vooral voor geluidsoverlast, maar ook ‘lichthinder, parkeer- en verkeershinder en aantasting van de privacy’ worden genoemd.
Lees woensdag meer over dit onderwerp in BN DeStem. Eén van de protesterende buren overweegt een gang naar de Adviescommissie bezwaarschriften: „Ik moet eerst even kijken op welke gronden onze zienswijze is afgekeurd”, zegt hij. Hij vindt het besluit van de gemeente ‘zeer opmerkelijk.’ Aardbeienkweker Van den Wijngaart heeft toestemming van de gemeente voor de tijdelijke huisvesting van de arbeidsmigranten op zijn grond aan de Strijbeekseweg. Buren vrezen vooral voor geluidsoverlast, maar ook ‘lichthinder, parkeer- en verkeershinder en aantasting van de privacy’ worden genoemd. Lees woensdag meer over dit onderwerp in BN DeStem.

poll

Ik heb royaal gegeven aan de nationale actie voor de enorme hongersnood van giro 555.

Ik heb royaal gegeven aan de nationale actie voor de enorme hongersnood van giro 555.

  • Eens (10%)
  • Oneens (90%)
526 stemmen