Archief BN DeStem
Volledig scherm
Archief BN DeStem

Bovendonk Hoeven: trouwen doe je anno 2016 'all inclusive'

HOEVEN – Verliefde stelletjes trekken deze zondag hand in hand door de gangen en ruimtes van Bovendonk in Hoeven. Sinds enkele jaren is dit gebouw een zogenaamde toptrouwlocatie.

De open dag is voor trouwlustigen dan ook een uitgelezen kans om eens rustig alles op zich af te laten komen. Afgelopen mei kwam zelfs Arie Boomsma nog in de bibliotheek met zijn Net5- programma Overwinnaars om een stel opnieuw in de echt te verbinden.

De refter, seminariezaal, Cuijperszaal, stafkamer, brasserie, de terrassen, de Napoleonbar en uiteraard de binnentuin maken indruk. Ook op Ruud Moonen (28) en Celia van Wilpen (27) uit Roosendaal. In de brasserie hebben ze een zogenaamd voorgesprek om daarna een uitgebreide rondleiding te krijgen.

"We zijn op zoek naar een mooie sfeer en een locatie met uitstraling. Via internet kwamen bij Bovendonk terecht. We zijn hier nog nooit eerder geweest. Hoeven is een prachtig dorp. Dit gebouw heeft een mooie stijl. De natuur er omheen en vooral de grote oprit maken best indruk", zeggen ze enthousiast. Ze hebben familie in heel Nederland. En als ze gaan trouwen, eind augustus 2017, willen ze een compleet verzorgde dag. "Zeg maar gerust all inclusive. En dat kan uitstekend hier."

Lees maandag meer in BN DeStem.

Live Voetbal

home logo NAC BredaNAC
18:30
NECNEC
away logo

poll

Ondanks de aanslag in Manchester blijf ik naar concerten gaan.

Ondanks de aanslag in Manchester blijf ik naar concerten gaan.

  • Eens (73%)
  • Oneens (27%)
887 stemmen