Volledig scherm
© Lars Windsma

Bestuurder klimt vrijwel ongedeerd uit over de kop geslagen auto in Roosendaal

ROOSENDAAL - Het ziet er heftig uit, maar de bestuurder kan opgelucht adem halen. Na een frontale botsing met een boom op de Thorbeckelaan werd deze auto gelanceerd. Het voertuig vloog omhoog en belandde ondersteboven op het wegdek.

Een paar minuten later arriveerde een ambulance in de straat. Daar stond de bestuurder al naast het omgekiepte voertuig. De verwondingen bleken mee te vallen, dus de automobilist hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Het eenzijdige ongeval gebeurde rond half één in de nacht van zaterdag op zondag. Door nog onbekende reden kwam de bestuurder op de rechterzijde op de stoep terecht, waar de wagen door een boom werd gelanceerd.

Het voertuig is totall loss. Door het ongeval was de Thorbeckelaan geruime tijd gestremd.

  1. Storm Doris nadert westkust: mogelijk zware windstoten in West-Brabant, drukke avondspits verwacht [LIVE]
    Storm

    Storm Doris nadert westkust: mogelijk zware windstoten in West-Brabant, drukke avondspits verwacht [LIVE]

    ETTEN-LEUR - Het KNMI heeft voor vanmiddag en -avond code oranje afgegeven vanwege zeer zware windstoten. De verwachting is dat er in Brabant vanaf de tweede helft van de middag zware windstoten gaan voorkomen van zo'n 100 tot 120 kilometer per uur. Volg onder dit bericht een liveblog met de laatste ontwikkelingen.De NS laat preventief minder treinen rijden. Op de meeste trajecten rijden de treinen elk half uur in plaats van elk kwartier. Luchthaven Schiphol heeft zeker 90 vluchten geannuleerd.