Manuela van der Heijden
Volledig scherm
Manuela van der Heijden © Omroep MAX

Bakken zit Roosendaalse Manuela in de genen

ROOSENDAAL - "Het zit mij in de genen." Zo verklaart de Roosendaalse bakkersdochter Manuela van der Heijden (52) haar deelname aan het televisieprogramma Heel Holland Bakt. Noem haar liever geen gewichtsconsulente.

Manuela is in het dagelijks leven 'vitaliteitscoach'. "Ik probeer mijn cliënten fit te houden met lichaamsbeweging en vooral ook met een gezond eetpatroon. Speciaal daarvoor geef ik kookworkshops. Dat betekent dat ik normaal gesproken geen baksels maak met veel suiker. Ik probeer zoveel mogelijk natuurlijke suikers te gebruiken, maar ja... Suiker is suiker."

In Heel Holland Bakt zet Manuela haar principes even opzij. In het razendpopulaire kookprogramma gaan de remmen ook bij de Roosendaalse los. Acht weken lang duurt het nieuwe seizoen met presentator André van Duin, die de van een zieke herstellende Martine Bijl vervangt. Op 4 september begint de serie met tien kandidaten, onder wie Manuela.

"Ik mag niet zeggen wat ik maak. De opnames voor het seizoen zijn al gedraaid en ik heb natuurlijk een geheimhoudingsplicht."

Lees het hele verhaal in BN DeStem of via Blendle

Live Voetbal

home logo DuitslandDUI
EINDE
1-0
EngelandENG
away logo

poll

Peilingen Eurovisiesongfestival zeggen mij niets. O’G3ENE eindigt wel hoog.

Peilingen Eurovisiesongfestival zeggen mij niets. O’G3ENE eindigt wel hoog.

  • Eens (43%)
  • Oneens (57%)
14 stemmen

poll

Bas Dost moet in de spits bij Oranje en niet Vincent Janssen.

  • Eens (83%)
  • Oneens (17%)
374 stemmen