Volledig scherm
Bovendonk zette de deuren wijd open voor aanstaande bruidsparen zoals Ruud Moonen en Celia van Wilpen. Ze worden rondgeleid door Amanda Reuvers (links). Op de achtergrond ceremoniemeester Lieke. Foto Marcel Otterspeer/Pix4Profs

'All inclusive' trouwen in Bovendonk in Hoeven

HOEVEN - Verliefde stelletjes trokken zondagmiddag hand in hand door de gangen en ruimtes van Bovendonk in Hoeven. Sinds enkele jaren is dit prachtige gebouw een zogenaamde toptrouwlocatie. De open dag was voor trouwlustigen dan ook een uitgelezen kans om alles eens rustig op zich af te laten komen. 

Afgelopen mei kwam zelfs Arie Boomsma nog in de bibliotheek met zijn Net5 programma Overwinaars om een stel opnieuw in de echt te verbinden. De refter, seminariezaal, Cuijperszaal, stafkamer, brasserie, de terrassen, de Napoleonbar en uiteraard de binnentuin maakten indruk. Ook op Ruud Moonen (28) en Celia van Wilpen (27) uit Roosendaal.

In de brasserie hebben ze een zogenaamd voorgesprek om daarna een uitgebreide rondleiding te krijgen. "We zijn op zoek naar een mooie sfeer en een locatie met uitstraling." Via de website kwamen ze bij Bovendonk terecht.

Denise Robbeson en Amanda Reuvers van Bovendonk weten dat mensen erg verschillende wensen hebben wat het trouwen betreft. "Sommige stellen trouwen zelfs 's avonds. Toch blijft de traditionele indeling die in de ochtend begint bij velen nog favoriet. Elk echtpaar wil maatwerk. En daar gaat een behoorlijke voorbereiding aan vooraf."

Lees meer over Bovendonk in BN DeStem van maandag 26 september

poll

School in Den Bosch had seksspelletjes onder leerlingen veel eerder moeten signaleren.

School in Den Bosch had seksspelletjes onder leerlingen veel eerder moeten signaleren.

  • Eens (94%)
  • Oneens (6%)
350 stemmen