Artist impression.
Volledig scherm
Artist impression. © De jongens van zand en klei / Facebook

Aardappelrestaurant in de Groene Poort in Breda

BREDA - In De Groene Poort aan de Veemarktstraat opent in de loop van december een heus aardappelrestaurant. Het restaurant ‘De jongens van zand en klei’ staat volledig in het teken van de aardappel. Dat meldt Smakelijk Breda.

Het restaurant is een initiatief van Tako Hoefsloot en Miranda Brouwers, die eerder ArtichauD in ‘t Sas runden. Samen met een aardappelgroothandel hebben ze hun passie voor lekker eten en de aardappel samengebracht tot een laagdrempelig en eigentijds concept.

Maurice Vermeulen van Business 2 Real Estate is blij met de komst van Jongens van Zand en Klei. “Het is een gaaf vernieuwend concept en een mooie aanvulling op de andere zaken in De Groene Poort”, aldus Vermeulen op de site van Smakelijk Breda.

Het nieuwe restaurant krijgt zo’n 35 zitplaatsen en is straks elke dag van 11.00 tot 21.00 uur geopend.