Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Verdachten vuurwerkbom wedstrijd NAC-FC Oss verhoord door politie

OSS/NISTELRODE - De 15-jarige jongen uit Oss en 20-jarige man uit Nistelrode die tijdens een voetbalwedstrijd tussen NAC en FC Oss een vuurwerkbom zouden hebben gegooid, zijn afgelopen week verhoord. Dat meldt de politie. De Ossenaar ontkent dat hij iets met het incident te maken heeft en de man uit Nistelrode wilde geen verklaring afleggen.

Het tweetal zou tijdens de wedstrijd op 11 maart een vuurwerkbom hebben gegooid die vlak achter een van de goals terecht kwam.

Een 65-jarige fotograaf uit Breda, die bij dat goal zat, liep gehoorbeschadiging op door de bom en deed aangifte.

Na de wedstrijd werd er een onderzoek ingesteld. Getuigen zijn gehoord en ook werden camerabeelden van de wedstrijd bestudeerd. Daarbij kwamen de Ossenaar en man uit Nistelrode in beeld.

De politie heeft nog altijd niemand voor de zaak aangehouden en zet het onderzoek voort.

  1. Multimiljonair biedt NAC-spelers  premie van 110.000 euro bij promotie
    Play
    Video interview

    Multimiljonair biedt NAC-spelers premie van 110.000 euro bij promotie

    ZUNDERT – Hoog bezoek bij NAC. Maandag rond het middaguur arriveerde multimiljonair Salar Azimi op het trainingscomplex in Zundert. De uit Aardenburg afkomstige zakenman heeft de spelers van NAC een premie van in totaal 110.000 euro aangeboden als de Bredase club promoveert naar de eredivisie. "Ik bied het de spelers aan en die mogen het onderling verdelen. Het is een stimulans om beter hun best te doen."