Volledig scherm
© ProShots

Verbeek: 'Twee bussen voor de goal, kom daar maar eens langs'

BREDA - Dat het spel van NAC tegen Dordrecht niet direct hartverwarmend was, beaamde Danny Verbeek. De aanvaller was echter vooral tevreden over de strijdlust die zijn team op de mat legde.

"Het positieve was dat iedereen volle bak er tegenaan ging. Dat valt niemand te verwijten. Dat willen ze hier graag zien", aldus Verbeek.

De aanvaller zag dat NAC moeizaam tot kansen kwam na de vroege 1-0. "We gingen te veel mee in hun spel, houden de ballen in de laatste fase niet goed vast. Maar zij komen hier alleen om te verdedigen: ze parkeren niet één, maar twee bussen voor de goal. Kom daar maar eens langs."

Tevreden was Verbeek ook met de organisatie. "Tot aan de 88ste minuut hebben we niks weggegeven. Dat is een compliment voor Chiro Ntoko, Shane O'Neill en Jorn Brondeel. En op het moment dat Jorn er moet staan, staat 'ie er ook."

  1. Brondeel dankt Jelle voor transfer: 'Dankzij hem kan ik deze stap maken'

    Brondeel dankt Jelle voor transfer: 'Dankzij hem kan ik deze stap maken'

    BREDA – Dat zijn progressie niet onopgemerkt is gebleven in de eredivisie, was al langer bekend. In de winterstop was er serieuze belangstelling voor de doelman. Een maand geleden meldde FC Twente zich voor het eerst bij NAC en was de keuze voor Jorn Brondeel snel gemaakt. “Ze volgden mij al een tijdje en spraken meteen veel vertrouwen uit. Uit alles bleek dat ze erg geïnteresseerd waren. Dat sprak mij enorm aan.”