Volledig scherm
© Pro Shots

Van Diermen maakt rentree na twee maanden blessureleed

SINT WILLEBRORD - Na een absentie van twee maanden vanwege een achillespeesblessure, maakte Kevin van Diermen gisteren in Sint Willebrord zijn rentree bij NAC. De centrale verdediger deed de eerste 45 minuten mee in het oefenduel met KV Mechelen.

„Samen met de club bekijk ik van dag tot dag hoe het gaat. Het streven is de eerste competitiewedstrijd tegen Jong FC Utrecht te kunnen spelen. Alleen dat telt. Dat is zeker een reële doelstelling”, stelt de centrale verdediger. De aanwezigheid van Van Diermen (27) is van groot belang voor NAC, omdat hij de enige centrumverdediger met ervaring in de selectie is. Bart Meijers (19) en Gino Demon (19) zijn nog niet rijp voor een basissplek.

  1. NAC-commissaris Cécile Koekkoek: 'Je moet je toch inhouden als je tussen de NEC-supporters zit'

    NAC-commissaris Cécile Koekkoek: 'Je moet je toch inhouden als je tussen de NEC-supporters zit'

    BREDA - Cécile Koekkoek, hoofdredacteur van de VARA-gids en commissaris bij NAC, volgde de wedstrijd in het hol van de leeuw. In stadion De Goffert zag zij met eigen ogen hoe het Bredase wonder zich voltrok. “Het was echt een hele bijzondere ervaring. Als NAC-supporter ben ik gewend geraakt aan teleurstellingen. Dat maakt deze overwinning zo fantastisch. Ik kon het eigenlijk niet geloven. Ik moest erg mijn best doen om niet ontzettend te gaan juichen. Je moet je toch inhouden als je tussen de NEC-supporters zit. Ik zat er als NAC’er onherkenbaar.”