Volledig scherm

Samenvattingen Eerste divisie elke vrijdagavond bij Veronica

AMSTERDAM (ANP) - De samenvattingen van de voetbalwedstrijden uit de eerste divisie zijn het komende seizoen te zien op Veronica. Het programma wordt elke vrijdag om 23.00 uur uitgezonden en duurt ongeveer een uur, maakte SBS Broadcasting vrijdag bekend.

Tot afgelopen seizoen waren de samenvattingen van de duels te zien op SBS6. Dat was vaak pas na middernacht. Met een vast tijdstip, eerder op de avond, moeten de kijkcijfers toenemen. Ook de clubs zijn er blij mee. "De vrijdagavond is dé avond van de Jupiler League. Een vast én vroeger tijdstip voor de samenvattingen bij Veronica sluit hier perfect op aan”, reageert Marc Boele, algemeen directeur van de eerste divisie. "Fans die bij de wedstrijden zijn geweest, kunnen bij thuiskomst direct de doelpunten van de overige wedstrijden zien.''

Wytse van der Goot gaat het programma op Veronica presenteren. Vrijdag 5 augustus is de eerste uitzending.

  1. Brondeel dankt Jelle voor transfer: 'Dankzij hem kan ik deze stap maken'

    Brondeel dankt Jelle voor transfer: 'Dankzij hem kan ik deze stap maken'

    BREDA – Dat zijn progressie niet onopgemerkt is gebleven in de eredivisie, was al langer bekend. In de winterstop was er serieuze belangstelling voor de doelman. Een maand geleden meldde FC Twente zich voor het eerst bij NAC en was de keuze voor Jorn Brondeel snel gemaakt. “Ze volgden mij al een tijdje en spraken meteen veel vertrouwen uit. Uit alles bleek dat ze erg geïnteresseerd waren. Dat sprak mij enorm aan.”
  2. Stans is niet vanwege het geld gebleven bij NAC

    Stans is niet vanwege het geld gebleven bij NAC

    BREDA - Het shirt met nummer tien werd hem bij binnenkomst overhandigd. Alsof hij als nieuwe stuurman de leiding kreeg van een op drift geraakt schip. Maar wat wil nu het geval? Jeff Stans komt als rechts- of linkshalf beter uit de voeten in een 4-3-3-syteem dan als nummer tien. In de winterstop tijdens een persoonlijk gesprek met trainer Stijn Vreven heeft hij aangegeven te willen concurreren voor de andere twee plekken op het middenveld, omdat zijn kwaliteiten daar meer tot zijn recht komen.