Volledig scherm

Samenvattingen Eerste divisie elke vrijdagavond bij Veronica

AMSTERDAM (ANP) - De samenvattingen van de voetbalwedstrijden uit de eerste divisie zijn het komende seizoen te zien op Veronica. Het programma wordt elke vrijdag om 23.00 uur uitgezonden en duurt ongeveer een uur, maakte SBS Broadcasting vrijdag bekend.

Tot afgelopen seizoen waren de samenvattingen van de duels te zien op SBS6. Dat was vaak pas na middernacht. Met een vast tijdstip, eerder op de avond, moeten de kijkcijfers toenemen. Ook de clubs zijn er blij mee. "De vrijdagavond is dé avond van de Jupiler League. Een vast én vroeger tijdstip voor de samenvattingen bij Veronica sluit hier perfect op aan”, reageert Marc Boele, algemeen directeur van de eerste divisie. "Fans die bij de wedstrijden zijn geweest, kunnen bij thuiskomst direct de doelpunten van de overige wedstrijden zien.''

Wytse van der Goot gaat het programma op Veronica presenteren. Vrijdag 5 augustus is de eerste uitzending.

  1. Multimiljonair biedt NAC-spelers  premie van 110.000 euro bij promotie
    Play
    Video interview

    Multimiljonair biedt NAC-spelers premie van 110.000 euro bij promotie

    ZUNDERT – Hoog bezoek bij NAC. Maandag rond het middaguur arriveerde multimiljonair Salar Azimi op het trainingscomplex in Zundert. De uit Aardenburg afkomstige zakenman heeft de spelers van NAC een premie van in totaal 110.000 euro aangeboden als de Bredase club promoveert naar de eredivisie. "Ik bied het de spelers aan en die mogen het onderling verdelen. Het is een stimulans om beter hun best te doen."