Volledig scherm
© Pro Shots

Pechvogel Bodi Brusselers breekt linkerarm op training

ZUNDERT – NAC kan tot de winterstop geen beroep meer doen op Bodi Brusselers. De 17-jarige aanvaller heeft op de training zijn linkerarm op twee plaatsen gebroken.

Een flinke tegenvaller voor trainer Marinus Dijkhuizen die toch al krap zit in zijn aanvallers. Bovenal is het een klap voor de speler zelf. Brusselers was net hersteld van twee enkelblessures en had zaterdag bij de onder 19 en maandag bij het tweede wedstrijdritme opgedaan. Tegen Cambuur zou hij vrijdag weer deel uitmaken van de wedstrijdselectie.

Woensdag kreeg Brusselers echter een bal van Kevin van Diermen op zijn pols en brak daarbij zijn arm op twee plaatsen. De pechvogel mist nu de wedstrijden tegen Cambuur, Helmond Sport, Almere City, FC Eindhoven en FC Emmen en zal zich moeten richten op de tweede seizoenshelft.

  1. Brondeel dankt Jelle voor transfer: 'Dankzij hem kan ik deze stap maken'

    Brondeel dankt Jelle voor transfer: 'Dankzij hem kan ik deze stap maken'

    BREDA – Dat zijn progressie niet onopgemerkt is gebleven in de eredivisie, was al langer bekend. In de winterstop was er serieuze belangstelling voor de doelman. Een maand geleden meldde FC Twente zich voor het eerst bij NAC en was de keuze voor Jorn Brondeel snel gemaakt. “Ze volgden mij al een tijdje en spraken meteen veel vertrouwen uit. Uit alles bleek dat ze erg geïnteresseerd waren. Dat sprak mij enorm aan.”
  2. Stans is niet vanwege het geld gebleven bij NAC

    Stans is niet vanwege het geld gebleven bij NAC

    BREDA - Het shirt met nummer tien werd hem bij binnenkomst overhandigd. Alsof hij als nieuwe stuurman de leiding kreeg van een op drift geraakt schip. Maar wat wil nu het geval? Jeff Stans komt als rechts- of linkshalf beter uit de voeten in een 4-3-3-syteem dan als nummer tien. In de winterstop tijdens een persoonlijk gesprek met trainer Stijn Vreven heeft hij aangegeven te willen concurreren voor de andere twee plekken op het middenveld, omdat zijn kwaliteiten daar meer tot zijn recht komen.