Volledig scherm
© Pro Shots

Ook middenvelder Olivier Rommens komt naar NAC

BREDA - Olivier Rommens wordt door NAC zaterdag gepresenteerd als de vierde aanwinst voor het nieuwe seizoen. De 21-jarige aanvallende middenvelder komt transfervrij over van PSV, waar hij de afgelopen twee jaar bij de beloften speelde. Hij tekent voor twee jaar met een optie voor een derde seizoen.

Vrijdag werd verder bekend dat Gianluca Nijholt zich voor drie jaar verbindt aan NAC. Ook al een aanvallende middenvelder en vijf jaar ouder dan Rommens. In de wetenschap dat NAC op de achtergrond in gesprek is met Ricardo Kip en Jeff Stans en Robbie Haemhouts als eerste versterking werd binnengehaald, begint het middenveld vorm te krijgen.

  1. Brondeel dankt Jelle voor transfer: 'Dankzij hem kan ik deze stap maken'

    Brondeel dankt Jelle voor transfer: 'Dankzij hem kan ik deze stap maken'

    BREDA – Dat zijn progressie niet onopgemerkt is gebleven in de eredivisie, was al langer bekend. In de winterstop was er serieuze belangstelling voor de doelman. Een maand geleden meldde FC Twente zich voor het eerst bij NAC en was de keuze voor Jorn Brondeel snel gemaakt. “Ze volgden mij al een tijdje en spraken meteen veel vertrouwen uit. Uit alles bleek dat ze erg geïnteresseerd waren. Dat sprak mij enorm aan.”