Volledig scherm
© Pro Shots

NAC-verdediger N'Toko twijfelgeval voor MVV

BREDA - Chiro N Toko kampt met een kleine terugslag na het treffen met Achilles’29. De verdediger traint apart van de groep met de fysiektrainer om zijn hamstring te ontlasten.

Diezelfde hamstring hield hem ruim een maand aan de kant voordat hij begin dit kalenderjaar de overstap maakte van Cambuur naar NAC. Per dag wordt bekeken hoe de hamstring het houdt. De topper met nummer drie MVV vrijdag in Maastricht wordt een race tegen de klok. Als N Toko niet op tijd is klaargestoomd, keert Kevin van Diermen waarschijnlijk terug in het elftal. Brandon Barker is herstellende van zijn hamstringblessure.

  1. NAC-trainer Vreven: 'NEC heeft de druk, wij hebben de drang'
    video

    NAC-trainer Vreven: 'NEC heeft de druk, wij hebben de drang'

    ZUNDERT – Relaxed en vol vertrouwen staat Stijn Vreven een dag voor de finale van de nacompetitie de pers in Zundert te woord. Het besluit om deze week achter gesloten deuren te trainen, is niet ingegeven door onzekerheid. “Nee hoor”, zegt de trainer van NAC. “We hebben geen extra geheimen en we gaan ook niks nieuws proberen. Het is vooral om de rust te bewaren rond de twee belangrijkste wedstrijden van dit seizoen.”

Live Voetbal

home logo NAC BredaNAC
18:30
NECNEC
away logo

poll

Premie in het vooruitzicht of niet, NAC gaat gewoon promoveren naar de eredivisie

Premie in het vooruitzicht of niet, NAC gaat gewoon promoveren naar de eredivisie

  • Eens (54%)
  • Oneens (46%)
993 stemmen