Volledig scherm
EPA

NAC-trainer Dijkhuizen: wij komen beter voor de dag dan tegen VVV (video)

BREDA - Marinus Dijkhuizen heeft vertrouwen dat NAC in het duel tegen De Graafschap aanmerkelijk beter voor de dag komt dan in het verloren bekerduel van afgelopen dinsdag tegen VVV Venlo.

"Waarom?", zegt Dijkhuizen. "Omdat Barker nu niet in de file staat. En omdat ik verwacht dat Dessers nu wel mee kan spelen."

NAC begint als nummer drie van de ranglijst aan de thuiswedstrijd (vrijdag, 20.00 uur), terwijl de bezoekers op positie 8 van de klassering in de Jupiler League staan.

De Bredanaars wonnen tot op heden slechts een van de vijf thuisduels die ze - inclusief het bekertreffen met VVV- dit seizoen speelden. Uit gaat het aanmerkelijk beter. Dijkhuizen denkt niet dat de druk van het spelen voor veel publiek in het eigen Rat Verlegh Stadion een rol speelt. "het stadion is geen excuus. Spelen voor veel publiek, daar moet je niet voor weglopen, dat hoort bij NAC".

Bekijk het hele interview met de NAC-trainer.

Vooruitblik op NAC - De Graafschap met Marinus Dijkhuizen. Interview: Yadran Blanco.
  1. Vreven niet bezig met Snollebollekes: 'PSV heeft mijn aandacht'

    Vreven niet bezig met Snollebollekes: 'PSV heeft mijn aandacht'

    Hij kan er hartelijk om lachen als De Snollebollekes ter sprake komen, Stijn Vreven weet wie het zijn. Hij kent ze van het promotiefeest en de huldiging op P5 eind mei waar De Snollebollekes 20.000 dolblije mensen met hun lied ‘Links Rechts’ over het parkeerterrein naast het stadion lieten hossen. ,,Maar ik ben nu vooral met PSV bezig, dat heeft mijn aandacht”, zegt de trainer. Een lach kan hij desondanks niet onderdrukken, ook dit is NAC.