EPA
Volledig scherm
EPA

NAC-trainer Dijkhuizen: wij komen beter voor de dag dan tegen VVV (video)

BREDA - Marinus Dijkhuizen heeft vertrouwen dat NAC in het duel tegen De Graafschap aanmerkelijk beter voor de dag komt dan in het verloren bekerduel van afgelopen dinsdag tegen VVV Venlo.

"Waarom?", zegt Dijkhuizen. "Omdat Barker nu niet in de file staat. En omdat ik verwacht dat Dessers nu wel mee kan spelen."

NAC begint als nummer drie van de ranglijst aan de thuiswedstrijd (vrijdag, 20.00 uur), terwijl de bezoekers op positie 8 van de klassering in de Jupiler League staan.

De Bredanaars wonnen tot op heden slechts een van de vijf thuisduels die ze - inclusief het bekertreffen met VVV- dit seizoen speelden. Uit gaat het aanmerkelijk beter. Dijkhuizen denkt niet dat de druk van het spelen voor veel publiek in het eigen Rat Verlegh Stadion een rol speelt. "het stadion is geen excuus. Spelen voor veel publiek, daar moet je niet voor weglopen, dat hoort bij NAC".

Bekijk het hele interview met de NAC-trainer.

Vooruitblik op NAC - De Graafschap met Marinus Dijkhuizen. Interview: Yadran Blanco.
  1. Brondeel dankt Jelle voor transfer: 'Dankzij hem kan ik deze stap maken'

    Brondeel dankt Jelle voor transfer: 'Dankzij hem kan ik deze stap maken'

    BREDA – Dat zijn progressie niet onopgemerkt is gebleven in de eredivisie, was al langer bekend. In de winterstop was er serieuze belangstelling voor de doelman. Een maand geleden meldde FC Twente zich voor het eerst bij NAC en was de keuze voor Jorn Brondeel snel gemaakt. “Ze volgden mij al een tijdje en spraken meteen veel vertrouwen uit. Uit alles bleek dat ze erg geïnteresseerd waren. Dat sprak mij enorm aan.”