Volledig scherm
© Pro Shots

NAC strijkt neer in Bosschenhoofd en zoekt nog een sparringpartner

ZUNDERT – Nadat NAC dinsdagochtend in Zundert de groepstraining heeft hervat onder leiding van de nieuwe trainer Stijn Vreven, slaat de club vanaf dinsdagavond de tenten op in Bosschenhoofd. De komende dagen (3-7 januari) verblijft de eerstedivisionist in hotel De Reiskoffer.

Trainen doet het op de velden van amateurclub Victoria’03. Woensdag en vrijdag staat een dubbele sessie op het programma (10.30 en 15.30 uur), terwijl er donderdag (10.30 uur) eenmaal getraind wordt.
Daarnaast is de clubleiding druk bezig een tegenstander te vinden voor een oefenduel. Na de afzegging van Go Ahead Eagles hoopt NAC een andere sparringpartner te kunnen strikken voor aankomende zaterdag of anders het begin van volgende week. Go Ahead ging ondanks een toezegging aan NAC later in op een aanbod van Fenerbahce. De Turkse topclub van trainer Dick Advocaat biedt de Deventenaren een geheel verzorgde vierdaagse trip aan, inclusief een oefenwedstrijd.

  1. Multimiljonair biedt NAC-spelers  premie van 110.000 euro bij promotie
    Play
    Video interview

    Multimiljonair biedt NAC-spelers premie van 110.000 euro bij promotie

    ZUNDERT – Hoog bezoek bij NAC. Maandag rond het middaguur arriveerde multimiljonair Salar Azimi op het trainingscomplex in Zundert. De uit Aardenburg afkomstige zakenman heeft de spelers van NAC een premie van in totaal 110.000 euro aangeboden als de Bredase club promoveert naar de eredivisie. "Ik bied het de spelers aan en die mogen het onderling verdelen. Het is een stimulans om beter hun best te doen."