ZUNDERT - NAC Breda. 08-07-2016, Autototaalglas trainingscentrum, voetbal, Jupiler League seizoen 2016-2017. Olivier Rommens.
Volledig scherm
ZUNDERT - NAC Breda. 08-07-2016, Autototaalglas trainingscentrum, voetbal, Jupiler League seizoen 2016-2017. Olivier Rommens.

NAC-speler Olivier Rommens: 'Het hele team helpt mij goed' (video)

ZUNDERT - Dat Olivier Rommens niet op zijn natuurlijke positie, op het middenveld, speelt, deert hem niet. "Ik ben al blij dat ik speel."

Rommens speelt sinds vorige week centraal achterin. "Het vraagt heel andere dingen, maar het hele team helpt mij goed", legt de Belg uit.

Ook vanavond, tegen Achilles'29, zal hij weer in de verdediging staan.

NAC-speler Olivier Rommens vertelt over zijn nieuwe positie. De Belg is van origine middenvelder, maar speelt nu achterin.
  1. Stans is niet vanwege het geld gebleven bij NAC

    Stans is niet vanwege het geld gebleven bij NAC

    BREDA - Het shirt met nummer tien werd hem bij binnenkomst overhandigd. Alsof hij als nieuwe stuurman de leiding kreeg van een op drift geraakt schip. Maar wat wil nu het geval? Jeff Stans komt als rechts- of linkshalf beter uit de voeten in een 4-3-3-syteem dan als nummer tien. In de winterstop tijdens een persoonlijk gesprek met trainer Stijn Vreven heeft hij aangegeven te willen concurreren voor de andere twee plekken op het middenveld, omdat zijn kwaliteiten daar meer tot zijn recht komen.