HEADER NAC
Volledig scherm
HEADER NAC

NAC speelt gelijk tegen Sparta

ROTTERDAM - NAC was zaterdagmiddag toe aan zijn eerste oefenduel met een Nederlandse profclub. Zaterdagmiddag was in Rotterdam eredivisionist Sparta de tegenstander. Het werd 2-2.

Voor de Bredase profclub was het alweer de achtste wedstrijd in de voorbereiding. NAC speelde eerder al tegen Halsteren (2-0-winst), Baronie (0-3-winst), Kogelvangers (0-6-winst), Madese Boys (0-5-winst), Moerdijkse selectie (1-6-winst), Zundertse selectie (0-4-winst) en KV Mechelen (2-0-winst).

Het duel was hieronder te volgen aan de hand van de tweets van sportverslaggever Yadran Blanco. Een uitgebreid verslag kan je hier lezen.

Tweets by @yadranblanco

  1. Stans is niet vanwege het geld gebleven bij NAC

    Stans is niet vanwege het geld gebleven bij NAC

    BREDA - Het shirt met nummer tien werd hem bij binnenkomst overhandigd. Alsof hij als nieuwe stuurman de leiding kreeg van een op drift geraakt schip. Maar wat wil nu het geval? Jeff Stans komt als rechts- of linkshalf beter uit de voeten in een 4-3-3-syteem dan als nummer tien. In de winterstop tijdens een persoonlijk gesprek met trainer Stijn Vreven heeft hij aangegeven te willen concurreren voor de andere twee plekken op het middenveld, omdat zijn kwaliteiten daar meer tot zijn recht komen.