Volledig scherm

NAC oefent maandag (15.00 uur) tegen Kortrijk

BREDA - NAC speelt maandag 9 januari een oefenwedstrijd tegen Kortrijk, de nummer elf van de Belgische eerste klasse.

Het duel in het eigen Rat Verleghstadion vangt aan om 15.00 uur en wordt achter gesloten deuren gespeeld, meldt de Bredase club.

NAC hervat de competitie in de eerste divisie maandag 16 januari met een uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht.

De Bredanaars zijn momenteel op trainingskamp. Ze trainen in Oudenbosch bij Victoria'03 en overnachten in Bosschenhoofd bij hotel De Reiskoffer.
Vrijdag 10.30 uur is de laatste sessie, zaterdag krijgen de spelers rust en zondagochtend wordt op het eigen complex in Zundert getraind.

  1. Brondeel dankt Jelle voor transfer: 'Dankzij hem kan ik deze stap maken'

    Brondeel dankt Jelle voor transfer: 'Dankzij hem kan ik deze stap maken'

    BREDA – Dat zijn progressie niet onopgemerkt is gebleven in de eredivisie, was al langer bekend. In de winterstop was er serieuze belangstelling voor de doelman. Een maand geleden meldde FC Twente zich voor het eerst bij NAC en was de keuze voor Jorn Brondeel snel gemaakt. “Ze volgden mij al een tijdje en spraken meteen veel vertrouwen uit. Uit alles bleek dat ze erg geïnteresseerd waren. Dat sprak mij enorm aan.”
  2. Stans is niet vanwege het geld gebleven bij NAC

    Stans is niet vanwege het geld gebleven bij NAC

    BREDA - Het shirt met nummer tien werd hem bij binnenkomst overhandigd. Alsof hij als nieuwe stuurman de leiding kreeg van een op drift geraakt schip. Maar wat wil nu het geval? Jeff Stans komt als rechts- of linkshalf beter uit de voeten in een 4-3-3-syteem dan als nummer tien. In de winterstop tijdens een persoonlijk gesprek met trainer Stijn Vreven heeft hij aangegeven te willen concurreren voor de andere twee plekken op het middenveld, omdat zijn kwaliteiten daar meer tot zijn recht komen.