Volledig scherm
© Pro Shots

NAC hoopt vurig op de komst van verdedigers Adarabioyo en Bryan

BREDA - Met de proefspelers Fabian Sporkslede en Alexander Corryn zijn de eerste gesprekken achter de rug. Het lijkt een kwestie van tijd voordat de twee backs officieel NAC’er zijn. Sporkslede is vrij, over Corryn zal met zijn club KV Mechelen een akkoord moeten worden bereikt over een huurconstructie.

Verder zet NAC hoog in op de Engelse verdedigers Tosin Adarabioyo en Kean Bryan. De laatste is aanvoerder van de Elite Development Squad (EDS), het beloftenteam van Manchester City. De eerste wordt in Engeland als een enorm talent gezien. Groot, sterk en snel.

Uiterlijk begin volgende week hoopt NAC van City uitsluitsel te krijgen over de twee. Nog voordat de centrale verdedigers met het eerste van Pep Guardiola naar China gaan voor een lucratieve oefentrip. Mochten de twee niet komen, moet NAC doorschakelen naar andere verdedigers. De City huurlingen die er al wel zijn, Agyepong en Ahsley Smith-Brown, blijven ook vandaag tegen Baronie aan de kant. „Ze zijn trainingsfit, maar nog niet wedstrijdfit”, geeft Dijkhuizen aan.