NAC een van de favorieten bij de gokkers
Volledig scherm
NAC een van de favorieten bij de gokkers

NAC een van de favorieten bij bookmakers

BREDA - NAC is volgens de bookmakers een van de grote favorieten van de titel in de Jupiler League. Wanneer NAC kampioen wordt, krijg je 4,6 keer je inzet als winst.

Als we de cijfers van het wedkantoor Unibet mogen geloven, dan zijn SC Cambuur en VVV-Venlo de grote favorieten voor het kampioenschap. De quotering (het aantal keer dat je je inzet terugkrijgt bij winst) bij die clubs is het laagst: 4,0. Daarna volgen NAC (4,6) en De Graafschap (4,6). FC Eindhoven staat op de vijfde plek met een quotering van 8,0.

Volgens het wedkantoor is de kans groot dat NAC een plaatsje in de top vier bemachtigt. Wanneer dat gebeurt, krijg je slechts 1,1 keer je inzet. Ook VVV en Cambuur hebben die quotering. Wanneer De Graafschap bij de eerste vier eindigt, krijg je 1,15 keer je inzet.

Voor meer cijfers, zie de grafiek.

  1. Brondeel dankt Jelle voor transfer: 'Dankzij hem kan ik deze stap maken'

    Brondeel dankt Jelle voor transfer: 'Dankzij hem kan ik deze stap maken'

    BREDA – Dat zijn progressie niet onopgemerkt is gebleven in de eredivisie, was al langer bekend. In de winterstop was er serieuze belangstelling voor de doelman. Een maand geleden meldde FC Twente zich voor het eerst bij NAC en was de keuze voor Jorn Brondeel snel gemaakt. “Ze volgden mij al een tijdje en spraken meteen veel vertrouwen uit. Uit alles bleek dat ze erg geïnteresseerd waren. Dat sprak mij enorm aan.”