Volledig scherm
© Pro Shots

Manchester City spits David Faupala traint mee bij NAC

BREDA – De 19-jarige spits David Faupala traint de komende dagen mee bij NAC. De Franse jeugdinternational staat sinds 2015 onder contract bij Manchester City. Bij die club maakt hij onderdeel uit van de Elite Development Squad (EDS), het beloftenteam van de Engelsen.
De komst van Faupala is een uitvloeisel van het samenwerkingsverband tussen NAC en City. Daaraan is ook een uitwisselingsproject gekoppeld waarbij spelers die in de toekomst in aanmerking komen voor een verhuur in Breda middels een stuffelstage kennismaken met NAC. Dat gebeurde eerder ook al met middenvelder George Glendon.

  1. Multimiljonair biedt NAC-spelers  premie van 110.000 euro bij promotie
    Play
    Video interview

    Multimiljonair biedt NAC-spelers premie van 110.000 euro bij promotie

    ZUNDERT – Hoog bezoek bij NAC. Maandag rond het middaguur arriveerde multimiljonair Salar Azimi op het trainingscomplex in Zundert. De uit Aardenburg afkomstige zakenman heeft de spelers van NAC een premie van in totaal 110.000 euro aangeboden als de Bredase club promoveert naar de eredivisie. "Ik bied het de spelers aan en die mogen het onderling verdelen. Het is een stimulans om beter hun best te doen."