Volledig scherm
© Pro Shots

Komst verdediger Massop volgens NAC niet aan de orde

ZUNDERT – Volgens de technisch directeur van NAC Hans Smulders, is de komst van de linksbenige centrale verdediger Milan Massop op dit moment niet aan de orde. “Misschien over vier weken, maar ik ga nu eerst naar Manchester”, liet hij maandagmiddag in een korte reactie weten.

Volgens het management van Massop zou NAC interesse hebben getoond in de speler, hoewel de voorkeur van de linkspoot uitgaat naar de eredivisie. Zo zouden Go Ahead Eagles en Excelsior azen op de diensten van Massop die bij FC Eindhoven zijn doorlopende contract onlangs liet ontbinden.

De kans is groot dat Massop naar Excelsior vertrekt waar hij herenigd zou worden met trainer Mitchell van der Gaag waarmee hij vorig seizoen samenwerkte bij FC Eindhoven. Bij Go Ahead Eagles was Massop in de voorbereiding op proef, maar de Deventernaren ondernemen pas actie als Xandro Schenk vertrekt uit de Adelaarshorst.

  1. Brondeel dankt Jelle voor transfer: 'Dankzij hem kan ik deze stap maken'

    Brondeel dankt Jelle voor transfer: 'Dankzij hem kan ik deze stap maken'

    BREDA – Dat zijn progressie niet onopgemerkt is gebleven in de eredivisie, was al langer bekend. In de winterstop was er serieuze belangstelling voor de doelman. Een maand geleden meldde FC Twente zich voor het eerst bij NAC en was de keuze voor Jorn Brondeel snel gemaakt. “Ze volgden mij al een tijdje en spraken meteen veel vertrouwen uit. Uit alles bleek dat ze erg geïnteresseerd waren. Dat sprak mij enorm aan.”