Volledig scherm
© Pro Shots

Kleedkamer verboden terrein voor trainer Dijkhuizen

ZUNDERT – Donderdag leidde hij zoals altijd de afsluitende training en deed wedstrijdbespreking voor het duel met Telstar. Maar vrijdag houdt hij zijn kaken noodgedwongen stijf op elkaar. Zelfs het heiligdom van de kleedkamer zal hij mijden. Marinus Dijkhuizen volgt de wedstrijd van NAC morgen op de tribune. Naast technisch directeur Hans Smulders.

De trainer van NAC zit een schorsing van een wedstrijd uit. Twee weken geleden werd Dijkhuizen bij Volendam (2-1 verlies) naar de tribune werd gestuurd door scheidsrechter Ed Janssen vanwege een wegwerpgebaar en aanmerkingen op diens fluiten. „Ik mag tijdens de wedstrijd geen contact hebben met de bank. Niet via een oortje en ook niet door kort achter een hek te gaan staan om aanwijzingen door te geven”, legt Dijkhuizen uit. „Voor en tijdens de wedstrijd mag ik ook niet in de kleedkamer komen. Rob Penders zal samen met Jelle ten Rouwelaar en Jefta Bresser de coaching doen. Zoals Penders na afloop met de pers zal praten. Mij zal je de dag van de wedstrijd met Telstar niet horen. Eventuele wissels zijn doorgenomen, hoewel Rob uiteindelijk zelf zal bepalen wat er gebeurt.”

  1. Multimiljonair biedt NAC-spelers  premie van 110.000 euro bij promotie
    Play
    Video interview

    Multimiljonair biedt NAC-spelers premie van 110.000 euro bij promotie

    ZUNDERT – Hoog bezoek bij NAC. Maandag rond het middaguur arriveerde multimiljonair Salar Azimi op het trainingscomplex in Zundert. De uit Aardenburg afkomstige zakenman heeft de spelers van NAC een premie van in totaal 110.000 euro aangeboden als de Bredase club promoveert naar de eredivisie. "Ik bied het de spelers aan en die mogen het onderling verdelen. Het is een stimulans om beter hun best te doen."