Volledig scherm
© Pro Shots

Hamstringblessure Verbeek lijkt mee te vallen

BREDA - De blessure waarmee Danny Verbeek vrijdagavond het veld verliet, lijkt mee te vallen. De vleugelaanvaller liet zich tien minuten voor tijd in de openingswedstrijd van NAC vervangen vanwege verkramping aan de hamstring. De komende dagen zal bekeken worden of Verbeek aanstaande vrijdag tegen Achilles’29 inzetbaar is.

“Ik ben puur uit voorzorg naar de kant gegaan. Dat was op dat moment het meest verstandig. Niks om je echt zorgen over te maken”, zegt Verbeek die bij een 3-1 tussenstand de strijd moest staken. NAC versloeg Jong FC Utrecht uiteindelijk met 4-1. “Maar daar moeten we niet te veel conclusies aan verbinden. Ik denk dat je pas over een week of zes kunt aangeven hoe sterk wij zijn. Er is een volledig nieuwe selectie samengesteld. In dat opzicht is het natuurlijk een beetje wennen, hoewel ik vind dat we nu een jonge en gretige groep hebben.”

  1. Brondeel dankt Jelle voor transfer: 'Dankzij hem kan ik deze stap maken'

    Brondeel dankt Jelle voor transfer: 'Dankzij hem kan ik deze stap maken'

    BREDA – Dat zijn progressie niet onopgemerkt is gebleven in de eredivisie, was al langer bekend. In de winterstop was er serieuze belangstelling voor de doelman. Een maand geleden meldde FC Twente zich voor het eerst bij NAC en was de keuze voor Jorn Brondeel snel gemaakt. “Ze volgden mij al een tijdje en spraken meteen veel vertrouwen uit. Uit alles bleek dat ze erg geïnteresseerd waren. Dat sprak mij enorm aan.”
  2. Stans is niet vanwege het geld gebleven bij NAC

    Stans is niet vanwege het geld gebleven bij NAC

    BREDA - Het shirt met nummer tien werd hem bij binnenkomst overhandigd. Alsof hij als nieuwe stuurman de leiding kreeg van een op drift geraakt schip. Maar wat wil nu het geval? Jeff Stans komt als rechts- of linkshalf beter uit de voeten in een 4-3-3-syteem dan als nummer tien. In de winterstop tijdens een persoonlijk gesprek met trainer Stijn Vreven heeft hij aangegeven te willen concurreren voor de andere twee plekken op het middenveld, omdat zijn kwaliteiten daar meer tot zijn recht komen.