Volledig scherm
© BELGA

Foutje: Kortrijk leent Griekse spits uit aan NAC... eh... Roda JC!

BREDA - Heel even dachten NAC-fans dat de club zich woensdagmiddag had versterkt met een Griekse spits, afkomstig van KV Kortrijk. Maar het bleek om een foutje te gaan, gemaakt door de beheerder van het Twitter-account van de Belgische club.

"Thanasis Papazoglou wordt tot het einde van dit seizoen uitgeleend aan NAC Breda", viel te lezen in een Twitter-bericht. Dat bleek echter een vergissing te zijn.

Pas een half uur later werd het foutje rechtgezet. De tweet is inmiddels verwijderd.

"Rechtzetting: Thanasis Papazoglou verhuist niet naar NAC Breda, maar wel naar Roda JC. Onze excuses", luidde de rectificatie.

  1. NAC-commissaris Cécile Koekkoek: 'Je moet je toch inhouden als je tussen de NEC-supporters zit'

    NAC-commissaris Cécile Koekkoek: 'Je moet je toch inhouden als je tussen de NEC-supporters zit'

    BREDA - Cécile Koekkoek, hoofdredacteur van de VARA-gids en commissaris bij NAC, volgde de wedstrijd in het hol van de leeuw. In stadion De Goffert zag zij met eigen ogen hoe het Bredase wonder zich voltrok. “Het was echt een hele bijzondere ervaring. Als NAC-supporter ben ik gewend geraakt aan teleurstellingen. Dat maakt deze overwinning zo fantastisch. Ik kon het eigenlijk niet geloven. Ik moest erg mijn best doen om niet ontzettend te gaan juichen. Je moet je toch inhouden als je tussen de NEC-supporters zit. Ik zat er als NAC’er onherkenbaar.”