Volledig scherm
© Pro Shots

Doelpuntenmaker Van Diermen zag een heel matig NAC

BREDA – Kevin van Diermen bracht NAC twee minuten na rust terug in de wedstrijd met de gelijkmaker, maar zag zijn ploeg uiteindelijk wel een smadelijke nederlaag incasseren tegen MVV. “Als wij beter spelen, moeten wij normaal van MVV winnen. Daar hebben we genoeg kwaliteit voor.”

De centrale verdediger vond dat NAC het puur aan zichzelf had te wijten dat het op eigen veld onderuit ging. “Het lag aan onszelf. Het was heel matig. Vooral in de eerste helft. In de tweede helft ging het beter. MVV is er na rust nog een keer uitgekomen met een counter en scoren daaruit na de rode kaart. Wij hadden veel moeite met hun bewegende spelers. Het moet beter bij ons.”

  1. Vreven niet bezig met Snollebollekes: 'PSV heeft mijn aandacht'

    Vreven niet bezig met Snollebollekes: 'PSV heeft mijn aandacht'

    Hij kan er hartelijk om lachen als De Snollebollekes ter sprake komen, Stijn Vreven weet wie het zijn. Hij kent ze van het promotiefeest en de huldiging op P5 eind mei waar De Snollebollekes 20.000 dolblije mensen met hun lied ‘Links Rechts’ over het parkeerterrein naast het stadion lieten hossen. ,,Maar ik ben nu vooral met PSV bezig, dat heeft mijn aandacht”, zegt de trainer. Een lach kan hij desondanks niet onderdrukken, ook dit is NAC.