Volledig scherm

Dijkhuizen: Vind dat we een signaal moeten geven naar de groep toe (video)

ZUNDERT - Marinus Dijkhuizen geeft voor de camera van BN DeStem aan dat hij vrijdag tegen Fortuna wijzigingen gaat doorvoeren in zijn basiselftal. Hoe zijn opstelling er uitziet, wil hij nog niet kwijt.

De trainer van NAC geeft toe dat er druk is na de twee nederlagen tegen Telstar en FC Volendam. "Twee keer verliezen, dat hoort niet bij NAC. Maar er is hier altijd druk hoor, dat verandert niets. We moeten ons gewoon verder ontwikkelen."

Dat hij zijn basiselftal wijzigt, staat vast, maar met welke poppetjes hij gaat schuiven, wil hij nog kwijt. "Daar kan ik niet veel over zeggen. Jeff Stans en Gianluca Nijholt zijn opties, maar ook Danny Verbeek is een optie. Meerdere jongens zitten er dicht tegenaan."

  1. Brondeel dankt Jelle voor transfer: 'Dankzij hem kan ik deze stap maken'

    Brondeel dankt Jelle voor transfer: 'Dankzij hem kan ik deze stap maken'

    BREDA – Dat zijn progressie niet onopgemerkt is gebleven in de eredivisie, was al langer bekend. In de winterstop was er serieuze belangstelling voor de doelman. Een maand geleden meldde FC Twente zich voor het eerst bij NAC en was de keuze voor Jorn Brondeel snel gemaakt. “Ze volgden mij al een tijdje en spraken meteen veel vertrouwen uit. Uit alles bleek dat ze erg geïnteresseerd waren. Dat sprak mij enorm aan.”