Volledig scherm

Dijkhuizen: Twee weken geleden was iedereen fit, nu vijf blessures (video)

ZUNDERT - Voor de camera van BN DeStem bespreekt trainer Marinus Dijkhuizen de stand van zaken rondom zijn selectie. "Twee weken geleden was iedereen fit en had ik 25 man, nu zit je met vijf geblesseerden. Zo snel kan het gaan."

Zo kampt Danny Verbeek met een flinke schouderblessure. "Dat ziet er niet goed uit. Dat gaat zeker tot de winterstop duren." Ook mist NAC tegen Jong Ajax Gianluca Nijholt vanwege een knieblessure. Woensdag viel Thomas Agyepong uit: hij heeft last van zijn hamstring.

"Maar we hebben een brede selectie, dus we kunnen het opvangen. Maar het is vervelend: je maakt keuzes, die pakken goed uit en dan vallen er mensen weg."

  1. Brondeel dankt Jelle voor transfer: 'Dankzij hem kan ik deze stap maken'

    Brondeel dankt Jelle voor transfer: 'Dankzij hem kan ik deze stap maken'

    BREDA – Dat zijn progressie niet onopgemerkt is gebleven in de eredivisie, was al langer bekend. In de winterstop was er serieuze belangstelling voor de doelman. Een maand geleden meldde FC Twente zich voor het eerst bij NAC en was de keuze voor Jorn Brondeel snel gemaakt. “Ze volgden mij al een tijdje en spraken meteen veel vertrouwen uit. Uit alles bleek dat ze erg geïnteresseerd waren. Dat sprak mij enorm aan.”