Volledig scherm
© Pro Shots

Dijkhuizen: 'Misschien wel beste wedstrijd van het seizoen'

BREDA - Als trainer Marinus Dijkhuizen een punt van kritiek wil noemen, is het dat de 3-1-score hoger had moeten uitvallen. „Na rust hadden we moeten uitlopen en een derde, vierde of zelfs vijfde goal moeten maken. Dit was misschien wel onze beste en meest aantrekkelijke wedstrijd van dit seizoen. Mede ook omdat Fortuna de intentie had om vooruit te voetballen. Dat helpt ook mee.We hebben het prima gedaan tegen Fortuna en ik heb het voetbal gezien dat ik graag wil zien. Het was een goede teamprestatie.”

Dijkhuizen begon zijn relaas met de uitleg waarom hij Robbie Haemhouts passeerde. Zijn aanvoerder. „Het was een intensieve week waarin harde beslissingen zijn genomen. Dat zijn lastige dingen, maar na twee mindere wedstrijden was het noodzakelijk. Ik vind dat Robbie te weinig gebracht heeft. Dat heb ik hem verteld en hij heeft de beslissing goed verwerkt. Hoewel ik begrijp dat het niet makkelijk voor hem is. Evenals Brandon Barker. Voor Barker ben ik vooral blij dat hij zijn eerste goal te pakken heeft. Dat kan heel belangrijk zijn voor hem. Over Stans, Nijholt en Verbeek ben ik tevreden. Ze hebben gebracht wat we van ze verwachten.”

  1. Multimiljonair biedt NAC-spelers  premie van 110.000 euro bij promotie
    Play
    Video interview

    Multimiljonair biedt NAC-spelers premie van 110.000 euro bij promotie

    ZUNDERT – Hoog bezoek bij NAC. Maandag rond het middaguur arriveerde multimiljonair Salar Azimi op het trainingscomplex in Zundert. De uit Aardenburg afkomstige zakenman heeft de spelers van NAC een premie van in totaal 110.000 euro aangeboden als de Bredase club promoveert naar de eredivisie. "Ik bied het de spelers aan en die mogen het onderling verdelen. Het is een stimulans om beter hun best te doen."