Cyriel Dessers zocht na de nederlaag tegen FC Volendam de Bredase supporters op.
Volledig scherm
Cyriel Dessers zocht na de nederlaag tegen FC Volendam de Bredase supporters op. © Pro Shots / Jasper Ruhe

Dessers grijpt naast prijs: Nouri beste speler eerste periode

BREDA - Cyriel Dessers heeft naast een individuele prijs gegrepen. Abdelhak Nouri (Jong Ajax) is namelijk verkozen tot beste speler de eerste periode.

Trainers en aanvoerders van de Jupiler League-ploegen hadden Dessers wel in de voorselectie opgenomen, evenals Kees Kwakman (Volendam), Sam Lammers (Jong PSV) en Nouri. Laatstgenoemde heeft echter de meeste stemmen verworven, op de website van de Jupiler League. De bijbehorende Bronzen Stier ontvangt hij voorafgaand aan Jong Ajax - De Graafschap, uit handen van Ajacied Hakim Ziyech.

De andere drie individuele prijzen gaan naar Jong PSV. Sam Lammers is gekozen als beste talent van de eerste periode én hij is topscorer. Pascal Jansen krijgt de Bronzen Stier voor 'beste trainer'.

  1. Multimiljonair biedt NAC-spelers  premie van 110.000 euro bij promotie
    Play
    Video interview

    Multimiljonair biedt NAC-spelers premie van 110.000 euro bij promotie

    ZUNDERT – Hoog bezoek bij NAC. Maandag rond het middaguur arriveerde multimiljonair Salar Azimi op het trainingscomplex in Zundert. De uit Aardenburg afkomstige zakenman heeft de spelers van NAC een premie van in totaal 110.000 euro aangeboden als de Bredase club promoveert naar de eredivisie. "Ik bied het de spelers aan en die mogen het onderling verdelen. Het is een stimulans om beter hun best te doen."