Volledig scherm
© Pro Shots

Borahsasar krijgt geen rugnummer, Brondeel kiest 26

BREDA – Bij het verdelen van de vaste rugnummers voor het nieuwe seizoen heeft Hakim Borahsasar geen nummer gekregen. NAC gaat er nog steeds vanuit dat de overbodige spits op korte termijn vertrekt.

Ook proefspeler Fisayo Adarabioyo ontbreekt in de lijst. Pas als de spits en NAC tot een akkoord zijn gekomen om met elkaar in zee te gaan, zal hij in de lijst worden opgenomen.
De meest opvallende keuze is die van doelman Jorn Brondeel. De opvolger van Jelle ten Rouwelaar speelt op eigen verzoek met het getal 26 in plaats van het traditionele 1.


Rugnummers NAC
1. Andries Noppert, 12. Sven van der Maaten, 26. Jorn Brondeel.

2. Fabian Sporkslede, 4. Kevin van Diermen, 25. Jesse van Bezooijzen, 18. Bart Meijers, 22. Gino Demon, 5. Ashley Smith-Brown.

6. Gianluca Nijholt, 8. Robbie Haemhouts, 10. Jeff Stans, 14. Olivier Rommens, 15. Grad Damen, 27 Mounir el Allouchi, 24. Feyo Glim, 23. Vinnie Vermeer.

20. Thomas Agyepong, 7. Giovanni Korte, 9. Cyriel Dessers, 11. Danny Verbeek.

  1. Stans is niet vanwege het geld gebleven bij NAC

    Stans is niet vanwege het geld gebleven bij NAC

    BREDA - Het shirt met nummer tien werd hem bij binnenkomst overhandigd. Alsof hij als nieuwe stuurman de leiding kreeg van een op drift geraakt schip. Maar wat wil nu het geval? Jeff Stans komt als rechts- of linkshalf beter uit de voeten in een 4-3-3-syteem dan als nummer tien. In de winterstop tijdens een persoonlijk gesprek met trainer Stijn Vreven heeft hij aangegeven te willen concurreren voor de andere twee plekken op het middenveld, omdat zijn kwaliteiten daar meer tot zijn recht komen.