Volledig scherm
© ProShots

Backs Sporkslede en Corryn snel om de tafel met NAC

SINT WILLEBRORD - Het treffen met KV Mechelen, NAC zegevierde met 2-0, was vooral voor de proefspelers Fabian Sporkslede en Alexander Corryn een test. Het was de eerste keer dat de technische staf de twee onder weerstand aan het werk zag. Trainer Marinus Dijkhuizen was meer dan tevreden over de twee vleugelverdedigers die eind deze week met NAC om de tafel gaan zitten.

Zowel op karakterologisch als voetballend passen de vleugelverdedigers prima bij de club, is de gedachte. De verwachting is dat NAC na afloop van het trainingskamp in Bosschenhoofd met de twee gaat praten en ze een aanbieding gaat doen.

Rechtsback Sporkslede, opgeleid door Ajax en twee mislukte avonturen in Italië achter de rug, zit zonder club en is gratis op te halen. Linksback Corryn daarentegen heeft nog een contract van twee jaar bij KV Mechelen. Of NAC huurt de Belg voor een jaar of de speler laat zijn doorlopende contract in samenspraak met KV ontbinden. Zowel Sporkslede als Croryn zullen zaterdag tegen Baronie (17.00 uur) opnieuw meedoen met NAC.

Live Voetbal

home logo NAC BredaNAC
EINDE
1-0
NECNEC
away logo

poll

Premie in het vooruitzicht of niet, NAC gaat gewoon promoveren naar de eredivisie

Premie in het vooruitzicht of niet, NAC gaat gewoon promoveren naar de eredivisie

  • Eens (56%)
  • Oneens (44%)
1204 stemmen