Volledig scherm
© Pro Shots

Agyepong naar Ghana om papierwerk in orde te maken

BREDA – Trainer Marinus Dijkhuizen moet zaterdag tegen Sparta Thomas Agyepong missen. De van Manchester City gehuurde vleugelaanvaller is donderdag naar zijn vaderland Ghana gevlogen om zijn visum op te halen om een tewerkstellingvergunning te kunnen aanvragen in Nederland.
Een flinke tegenvaller voor NAC, omdat Sparta de laatste serieuze test is van deze voorbereiding. Volgende week vrijdag starten de Bredanaars de competitie met een thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Het is zelfs niet zeker dat Agyepong inzetbaar is voor dat duel. In een vergelijkbaar geval verblijft Yaw Yeboah, door City verhuurd aan FC Twente, al vijf dagen in Ghana om zijn papierwerk in orde te maken. Bij NAC bestaat de vrees dat Ayepong niet voor het eind van volgende week terug is.

  1. Vreven niet bezig met Snollebollekes: 'PSV heeft mijn aandacht'

    Vreven niet bezig met Snollebollekes: 'PSV heeft mijn aandacht'

    Hij kan er hartelijk om lachen als De Snollebollekes ter sprake komen, Stijn Vreven weet wie het zijn. Hij kent ze van het promotiefeest en de huldiging op P5 eind mei waar De Snollebollekes 20.000 dolblije mensen met hun lied ‘Links Rechts’ over het parkeerterrein naast het stadion lieten hossen. ,,Maar ik ben nu vooral met PSV bezig, dat heeft mijn aandacht”, zegt de trainer. Een lach kan hij desondanks niet onderdrukken, ook dit is NAC.