Volledig scherm
© Pro Shots

Agyepong naar Ghana om papierwerk in orde te maken

BREDA – Trainer Marinus Dijkhuizen moet zaterdag tegen Sparta Thomas Agyepong missen. De van Manchester City gehuurde vleugelaanvaller is donderdag naar zijn vaderland Ghana gevlogen om zijn visum op te halen om een tewerkstellingvergunning te kunnen aanvragen in Nederland.
Een flinke tegenvaller voor NAC, omdat Sparta de laatste serieuze test is van deze voorbereiding. Volgende week vrijdag starten de Bredanaars de competitie met een thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Het is zelfs niet zeker dat Agyepong inzetbaar is voor dat duel. In een vergelijkbaar geval verblijft Yaw Yeboah, door City verhuurd aan FC Twente, al vijf dagen in Ghana om zijn papierwerk in orde te maken. Bij NAC bestaat de vrees dat Ayepong niet voor het eind van volgende week terug is.

  1. Multimiljonair biedt NAC-spelers  premie van 110.000 euro bij promotie
    Play
    Video interview

    Multimiljonair biedt NAC-spelers premie van 110.000 euro bij promotie

    ZUNDERT – Hoog bezoek bij NAC. Maandag rond het middaguur arriveerde multimiljonair Salar Azimi op het trainingscomplex in Zundert. De uit Aardenburg afkomstige zakenman heeft de spelers van NAC een premie van in totaal 110.000 euro aangeboden als de Bredase club promoveert naar de eredivisie. "Ik bied het de spelers aan en die mogen het onderling verdelen. Het is een stimulans om beter hun best te doen."