Volledig scherm
© Pro Shots

Agyepong met visum op zak teruggekeerd naar Nederland

BREDA – Thomas Agyepong is na anderhalve week Ghana weer teruggekeerd bij NAC. De vleugelaanvaller verbleef al die tijd in zijn geboorteland om zijn visum op te halen om de benodigde werkvergunning in Nederland te krijgen. De club gaat er vanuit dat Agyepong vrijdag in de uitwedstrijd tegen Achilles’29 inzetbaar is.
Tijdens zijn verblijf in Ghana heeft de speler meegetraind bij de Right to Dream Academy in de hoofdstad Accra. De academie waar Manchester City Agyepong in 2014 heeft gescout. De aanwezigheid van de rappe Ghanees is broodnodig voor trainer Marinus Dijkhuizen aangezien Danny Verbeek (hamstring) een twijfelgeval is voor Achilles’29 en Giovanni Korte tijd nodig heeft om volledig (wedstrijd)fit te raken.

  1. Multimiljonair biedt NAC-spelers  premie van 110.000 euro bij promotie
    Play
    Video interview

    Multimiljonair biedt NAC-spelers premie van 110.000 euro bij promotie

    ZUNDERT – Hoog bezoek bij NAC. Maandag rond het middaguur arriveerde multimiljonair Salar Azimi op het trainingscomplex in Zundert. De uit Aardenburg afkomstige zakenman heeft de spelers van NAC een premie van in totaal 110.000 euro aangeboden als de Bredase club promoveert naar de eredivisie. "Ik bied het de spelers aan en die mogen het onderling verdelen. Het is een stimulans om beter hun best te doen."