Volledig scherm

Ad Graaumans op 70-jarige leeftijd overleden

BREDA – Zaterdag 12 november is oud-speler Ad Graaumans op 70-jarige leeftijd overleden, meldt NAC woensdag. Graaumans deed in 1967 als middenvelder mee in de verloren bekerfinale tegen Ajax van Johan Cruijff, Sjaak Swart en Piet Keizer.

Graaumans debuteerde op zijn zestiende in het eerste en is na Wim Kras en Arnold Bruggink de jongste doelpuntenmaker ooit op het hoogste niveau. De Bredanaar, neef van Ati Graaumans, kwam in totaal tot 95 wedstrijden en 17 doelpunten voor NAC. Daarnaast speelde Ad Graaumans ook voor PSV en FC Den Bosch voordat hij terugkeerde bij UVV’40 uit Ulvenhout waar hij ooit met voetballen was begonnen.

  1. Multimiljonair biedt NAC-spelers  premie van 110.000 euro bij promotie
    Play
    Video interview

    Multimiljonair biedt NAC-spelers premie van 110.000 euro bij promotie

    ZUNDERT – Hoog bezoek bij NAC. Maandag rond het middaguur arriveerde multimiljonair Salar Azimi op het trainingscomplex in Zundert. De uit Aardenburg afkomstige zakenman heeft de spelers van NAC een premie van in totaal 110.000 euro aangeboden als de Bredase club promoveert naar de eredivisie. "Ik bied het de spelers aan en die mogen het onderling verdelen. Het is een stimulans om beter hun best te doen."