Volledig scherm
© Pro Shots

Aanvoerder Ars wil bij NAC blijven, maar denkt ook aan buitenland

BREDA – Hij tekende vorig jaar een tweejarig contract en voorlopig denkt Sjoerd Ars dat hij zijn contract gewoon zal uitdienen bij NAC. De aanvoerder spreekt de verwachting uit dat hij zich eind juni meldt op het trainingscomplex in Zundert als de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint.

„De insteek was om komend seizoen eredivisie te spelen. Met dat idee heb ik een tweejarig contract getekend. Ik heb nog steeds een behoorlijke kater na zondag. Toch ga ik er vanuit dat ik blijf en aanwezig ben bij de eerste training. Het hangt voor mij niet af van eredivisie of eerste divisie. Maar als er een club met een interessante aanbieding komt uit het buitenland, zou ik gek zijn als ik daar niet over na zou denken.”

De aanvoerder en clubtopscorer van NAC kon in de winterstop, een half jaar nadat hij voor twee jaar had getekend, de overstap maken naar Turkije. De clubleiding liet hem toen niet gaan.

Tot op heden is van een half dozijn spelers bekend dat zij na de zomervakantie niet terugkeren bij NAC. Te weten: Jelle ten Rouwelaar (stopt), Andries Noppert (geen nieuw contract), Kenny van der Weg (Ross County), Oguzhan Kazanci (krijgt geen contract), Lerin Duarte (terug naar Ajax), Uros Matic (geen aanbieding gekregen) en Mats Seuntjens (maakt stap naar eredivisieclub).

  1. Multimiljonair biedt NAC-spelers  premie van 110.000 euro bij promotie
    Play
    Video interview

    Multimiljonair biedt NAC-spelers premie van 110.000 euro bij promotie

    ZUNDERT – Hoog bezoek bij NAC. Maandag rond het middaguur arriveerde multimiljonair Salar Azimi op het trainingscomplex in Zundert. De uit Aardenburg afkomstige zakenman heeft de spelers van NAC een premie van in totaal 110.000 euro aangeboden als de Bredase club promoveert naar de eredivisie. "Ik bied het de spelers aan en die mogen het onderling verdelen. Het is een stimulans om beter hun best te doen."