Zevenbergen: zondag 17 juli 2016 Voetvolleybal aan de Zuidhaven . foto: Gerard van Offeren
Volledig scherm
Zevenbergen: zondag 17 juli 2016 Voetvolleybal aan de Zuidhaven . foto: Gerard van Offeren

Beachvoetvolleyballers happen zand op haventracé in Zevenbergen

ZEVENBERGEN – Twintig teams van stamgasten van café Bij Dennis hadden zich zondag ingeschreven voor het beachvoetvolleybal toernooi. Met elkaar gingen ze in 4 poules met elkaar de strijd aan op het met zand gevulde haventracé.

Het was knap lastig om de bal met hoofd of voet over het hoge net te krijgen, daarom werden ook de meeste punten gescoord bij het serveren. Initiatiefnemer Dennis van Vijfeijken meldt dat de animo om mee te doe zo groot was dat hij 10 teams moest teleurstellen.

Onder de overwegen teams van jonge voetballers van Seolto en Virtus bijzondere namen als ‘Bij lange Nani’, Losse Veter, Zandhappers en Bijna Kaal. De Klampers is het enige ‘senioren’ team. Ze weren zich prima.

De finale tussen team Goud en Flying Dutch werd overtuigend gewonnen de vliegende Hollanders met 30 - 44

Lees maandag meer in BN DeStem

  1. Lisa en Shelley gaan vatbare zus Amy in Kiev beschermen tegen hoesters

    Lisa en Shelley gaan vatbare zus Amy in Kiev beschermen tegen hoesters

    OG3NE-zussen Amy, Shelley en Lisa Vol stappen maandag in het vliegtuig naar de Oekraïense hoofdstad Kiev waar ze meedoen aan het Eurovisie Songfestival. Tijdens hun verblijf in de miljoenenstad zullen Shelley, Lisa en beveiligers Amy nauwlettend in de gaten houden, omdat zij wegens een aangeboren afwijking sneller dan anderen ziek kan worden. ,,Waar 'normale' mensen een paar dagen snipverkouden zijn, ben ik gelijk drie weken uit de running.''