Volledig scherm
© Thinkstock

Lezers helpen lezers

Op zoek naar dat ene speciale kop en schoteltje? Kunt u iemand blij maken met een doosje gestempelde postzegels uit Australië? Heeft u iets anders aan te bieden? Of zoekt u een oplossing voor een weerbarstige vlek in de bekleding van uw kostbare stoel? Laat het ons weten. In deze nieuwe rubriek helpen lezers elkaar.

Alleen inzendingen voorzien van voor- en achternaam, adres, woonplaats en telefoonnummer worden in behandeling genomen. U kunt ook een foto bijvoegen. Bij uw verzoek of vraag in de krant vermelden wij uw naam en mailadres.

De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen te weigeren.

  1. Column: Cash in Nederland is misdaad, cash in België een heldenverhaal

    Column: Cash in Nederland is misdaad, cash in België een heldenverhaal

    We lijken steeds meer op de Belgen. Ook bij ons duren kabinetsformaties tegenwoordig ellenlang. Speciaal bier wordt hier net zo goed in elk dorp gebrouwen. Op je telefoon merk je het passeren van de grens niet meer. En tegenover de Brusselse burgemeester die onge­geneerd graait uit het daklozenbudget, stellen wij een Euro­parlementariër die vragen over haar declaraties à 4.300 euro in de maand maar gezeur vindt. Ich bin wie du, zouden ze in dat andere buurland zingen.