Volledig scherm
© Alexander Vingerhoeds

Automobiliste ramt lichtmast bij oprit A58 Etten-Leur

ETTEN-LEUR - In de nacht van zaterdag op zondag heeft een automobiliste een lichtmast geramd op de A58 bij de oprit Etten-Leur Vosdonk.

Het ongeval gebeurde rond 1.15 uur in een bocht op de oprit naar de A58 toe. Een ambulance kwam ter plaatse voor de vrouw, maar ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Een bergingsdienst heeft de auto weg getakeld.

De vrouw is meegenomen naar het politiebureau om een blaastest te ondergaan.

  1. Alleen op KSE meer aanmeldingen van scholieren, opnieuw daling op Markland College

    Alleen op KSE meer aanmeldingen van scholieren, opnieuw daling op Markland College

    ETTEN-LEUR/ZEVENBERGEN - Een stijging bij de Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur (+12), een daling (-34) bij het Markland College in Zevenbergen evenals bij het Munnikenheide College (-3 in Etten-Leur en Rucphen). Dat is het beeld van de nieuwe lichting leerlingen volgens de jongste aanmeldingen. Bij de KSE groeit de vwo-tak, bij het Munnikenheide met name de mavo plus. Het Markland boekte voor het tweede jaar een teruggang.
  2. 100-100-100: 'Ik ben geschrokken van hoe weinig afval je overhoudt als je goed oplet'

    100-100-100: 'Ik ben geschrokken van hoe weinig afval je overhoudt als je goed oplet'

    BERGEN OP ZOOM - Leven zonder afval? Het kan. Maar begin bij de boodschappen. Dat zegt Emily-Jane Lowe, die met haar gezin in Baarn vrijwel geheel restafval-vrij leeft. ,,Pfoe, had ik die tips maar bij het begin van het project gehoord'', verzucht Adinda Stroop uit Bergen op Zoom. Zij was een van de deelnemers aan het Saver-project 100-100-100 en heeft 100 dagen lang geprobeerd zo weinig mogelijk restafval te produceren.