Volledig scherm
Station Bergen op Zoom. © Christian Traets / MaRicMedia

Twee NS-beveiligers en twee agenten gewond bij mishandeling Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Na een mishandeling in de trein naar Bergen op Zoom zijn twee medewerkers van NS gewond geraakt. Op het Stationsplein in Bergen op Zoom zijn twee daders opgepakt.

Tijdens de aanhouding van de verdachten raakten nog eens twee agenten gewond. Het tweetal werd uiteindelijk aangehouden nadat de agenten met pepperspray spoten. Eerder was er nog sprake van dat de verdacht zou zijn gevlucht.

In de eerste berichten werd gemeld dat het om conducteurs ging (zie tweet), maar later meldde de politie dat het ging om beveiligers van de NS. 

Volledig scherm
Station Bergen op Zoom. © Christian Traets / MaRicMedia
  1. 10 jaar Dance Boulevard: Een terugblik

    10 jaar Dance Boulevard: Een terugblik

    BERGEN OP ZOOM - Dance Boulevard viert zijn tiende verjaardag. Op 5 augustus strooien meer dan 70 artiesten hun beats over het festivalterrein De Wouwse Tol dat anno 2017 wederom groter is gegroeid. Het wel nog naar de beginlocatie vernoemde Dance Boulevard is met het te verwachten bezoekersaantal dat richting de 5000 uitgegroeid tot een van de grootste dance festivals in West-Brabant. Met Jan de Viet en René Hopmans van het organiserende Focus Events blikken we terug op de eerste tien jaar.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom