article
1.6618233
Programma Entree € 7,50 p.p. inclusief 3D bril! Voorpremière op 4 december
Als eerste naar de vrolijke familiefilm Sing!
Programma Entree € 7,50 p.p. inclusief 3D bril! Voorpremière op 4 december
http://www.bndestem.nl/club/als-eerste-naar-de-vrolijke-familiefilm-sing-1.6618233
2016-11-07T12:48:24+0000
http://www.bndestem.nl/polopoly_fs/1.6618268.1478522762!image/image-6618268.JPG
Club
Home / Club / Als eerste naar de vrolijke familiefilm Sing!

Als eerste naar de vrolijke familiefilm Sing!

Foto's
5
Reacties
Reageer

  Programma

  • Entree € 7,50 p.p. inclusief 3D bril!
  • Voorpremière op 4 december

  In een stad die bewoond wordt door dieren, wordt een talentenjacht georganiseerd door de zingende koala Buster Moon. Buster organiseert deze talentenjacht als laatste kans om zijn geliefde theater te redden. De film – ingesproken door Nederlandse sterren - wordt omlijst door meer dan 65 bekende muziekhits en is een must-see voor de hele familie tijdens de komende decembermaand.

  Plot
  Buster is een eeuwige, beetje schurkachtige optimist en de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is geworden. Buster houdt zielsveel van zijn theater en doet alles om deze te behouden. Hij krijgt nog één kans om zijn levenswerk nieuw leven in te blazen. Om deze kans te grijpen, organiseert hij 's werelds grootste zangwedstrijd.

  Vijf grote zangers melden zich. Al deze dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen. Ieder heeft zo zijn eigen reden om mee te doen. De vijf finalisten staan in de spotlight: een muis die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant met plankenkoorts; een oververmoeide moeder van 25 biggetjes; een jonge gangster-gorilla die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje.

  Kortom: entertainment, een vrolijke noot en de nodige hilariteit gegarandeerd!

  Speciaal voor onze abonnees bestaat de mogelijkheid om de film als eerste te zien; en dat voor maar € 7,50 p.p. inclusief 3D bril! Bestel dus snel je tickets voor deze exclusieve voorpremière op 4 december.

  Filmsterren
  Filmsterren als Matthew McConaughey, Reese Witherspoon en Scarlett Johansson spraken de Amerikaanse uitgave in. Maar ook de in de Nederlandse versie zult u veel bekende stemmen herkennen, onder meer van : Fedja van Huet, Chris Zegers, Birgit Schuurman en Egbert-Jan Weeber.

  Producent van deze grote vrolijk animatiefilm is Illumination, bekend van onder meer Despicable Me, Dr. Seuss’ The Lorax, en de populaire Minions .

   
  BN DeStem Club

  Contactgegevens:

  Heeft u vragen over activiteiten of het bestellen van tickets?
  Neemt u dan contact op met BN DeStem Club via onze lezersservice. Tel. 088 - 0139920 (keuze 5)

  Stuur een e-mail