Volledig scherm
Tiesto is blij met de sleutel van de stad Las Vegas Twitterfoto @tiesto

Tiësto vandaag burgemeester van Las Vegas

BREDA - Tiësto is vandaag burgemeester van Las Vegas. En niet zomaar: officieel. Voor zijn 48e verjaardag krijgt Tiesto (Tijs Verwest) voor één dag de sleutel van de Amerikaanse stad en mag hij alles doen wat hij. Daarnaast krijgt de dj ook nog een officiële Tiësto-dag.

Tiësto brengt en passant ook nog een nieuwe track uit: On My Way.

Coen en Sander draaiden het nummer voor het eerst op de Nederlandse radio. Beluister en bekijk het fragment hier.

"Ik mag te hard rijden en zo, ik krijg geen boetes", zo keek Verwest met een knipoog al vooruit, als hij de baas is in de stad met meer dan 600.000 inwoners.

"Leuk dat je uit Breda komt en dan ook nog bekend geworden in het Breda van Amerika, namelijk Las Vegas", sprak Sander Lantinga tijdens de radioshow.

Tiesto: "Nou dat klopt wel enigszins. Waar in New York eigenlijk alles kan, geldt dat voor dj's vooral voor Las Vegas."

Het zijn bijzondere tijden voor de dj, want onlangs tijdens Serious Request maakte burgemeester Paul Depla en wethouder Boaz Adank al bekend dat Verwest ereburger van Breda wordt.

Vier jaar geleden werd hij ook al benoemd tot ereburger van Brabant.

Volledig scherm
Tiësto. © Archieffoto BN DeStem
  1. Als startschot rookt de wethouder een vredespijp

    Als startschot rookt de wethouder een vredespijp

    Het ging er toch nog even over, vanavond bij de start van het Vredes-tipi/tentenkamp. De consternatie voorafgaand aan het evenement is initiatiefneemster Lilian Joosen duidelijk niet in de koude kleren gaan zitten en middels een q&a tussen wethouder Marianne de Bie en zijzelf liet Joosen weten uit te gaan van een fijn, spiritueel en warm festival. ,,Ik heb handreikingen gedaan, maar ze willen niet persoonlijk met me praten. Nu wil ik van iets dat negatief is, iets positiefs maken”, zegt ze nog, vlak voor ze de microfoon pakt.

In samenwerking met indebuurt Breda