De jarige Fernando met z'n moeder en de conducteur van de NS
Volledig scherm
De jarige Fernando met z'n moeder en de conducteur van de NS

Serious Request: NS veilt kinderfeestje, 7-jarige Fernando uit Breda wint

BREDA - Dinsdag vierde Fernando z’n zevende verjaardag. Als verjaardagscadeau bood moeder Emilia Siadari uit Breda op een veilingitem van de NS, die zij aanboden voor Serious Request: een verjaardagsfeestje in de trein, met een eigen conducteur.

Ze won met een bedrag van 120,-. ,,We zouden met de trein naar Breda gaan, maar daar wonen we al. Dus vanmorgen zijn we eerst naar Utrecht gegaan. Prima, wij vinden reizen met de trein vooral heel leuk”, vertelt Emilia.

Van Utrecht naar Breda wordt het feestje met tien vriendjes en enkele ouders gevierd in de trein, met een ballonnenkunstenares en een heuse band: Mooi Weer Op Straat. ,,Iedereen kreeg een snoepzak, er was drinken, het was een heel feestje. Vooral de conducteur maakte indruk; hij controleerde natuurlijk ook de toegangsbewijzen”, vertelt Martijn Verhaegh van de NS.

Met het Hop-on, Hop-off-treintje werd de reis vanaf station Breda naar het Glazen Huis vervolmaakt, alwaar de check van 120,- werd aangeboden.

  1. Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    MADE/TERHEIJDEN - Langere openingstijden en commerciële ondernemers kansen  bieden. Doe zaken met Jeroen Prinse die met zijn Pact by Prince zijn  outdoor-activiteiten in zwembad de Randoet verder wil uitbreiden. Ga ook aan tafel met de mannen van sportcentrum To the Max die de oude gymzaal bij het Puzzelbad in Terheijden willen kopen.  Die boodschap gaf de gemeenteraad vanavond aan het college  van Drimmelen om de toekomst van beide zwembaden in Drimmelen veilig te stellen.