Met de bus gratis naar het Chassé theater in Breda

BREDA - Het Chassé in Breda heeft iets nieuws bedacht om de komende weken meer mensen naar het theater te lokken. Wie deze maand een theatervoorstelling bezoekt of naar de film gaat, kan daar gratis met de bus naar toe. 

Met busvervoerder Arriva is afgesproken dat reizigers op vertoon van hun theater- of filmkaart en een speciale buskaart voor niets mee kunnen. Heen en terug, ook in de nachtelijke uurtjes. De buskaart kan online bij de aankoop van het entreebewijs worden besteld. Ook voor mensen die al een ticket voor een voorstelling in het Chassé hebben gekocht, maar nog niet zo'n buskaart hebben, kunnen alsnog zo'n kaart bestellen.  

Helemaal nieuw is het theater/bus-arrangement overigens niet. Andere theaters zoals het Beatrix Theater in Utrecht werken er al langer met het nodige succes mee. Bezoekers van de musical The Bodyguard in dat theater kunnen bijvoorbeeld al een musicalkaartje kopen waarbij het busvervoer is inbegrepen. De prijs van het kaartje is wel afhankelijk van de afstand die de theaterbezoeker moet afleggen. 

Volledig scherm
© Chassé Theater