Volledig scherm

Kroket of frikandel? Komt eraan via de katrol!

BREDA - Wie wil er nu niet een kroket of frikandel eten die je via een katrol krijgt? Op de Grote Markt is het mogelijk bij vier vrienden.

Zelf houden ze wel van een kroket en frikandel op z'n tijd. Zo is dan ook het idee ontstaan om snacks te verkopen tijdens Serious Request. "En hoe mooi is het als je het dan voor een goed doel kan doen?", vertelt Bram Lips, een van de vier vrienden. Zondag zijn ze begonnen en binnen twee dagen was de opbrengst al 350 euro. Hoeveel de stand na drie dagen is, is nog niet bekend. "Je ziet zelfs dat mensen vaker terugkomen. Iedereen vindt het zo leuk. Niet zo zeer het eten, maar de manier waarop." De vrienden hadden zelf ook niet verwacht dat ze het zo leuk zouden vinden. Het uiteindelijke doel? "Duizend euro ophalen. Het is mogelijk en dat hadden we niet van te voren niet verwacht."

  1. Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    MADE/TERHEIJDEN - Langere openingstijden en commerciële ondernemers kansen  bieden. Doe zaken met Jeroen Prinse die met zijn Pact by Prince zijn  outdoor-activiteiten in zwembad de Randoet verder wil uitbreiden. Ga ook aan tafel met de mannen van sportcentrum To the Max die de oude gymzaal bij het Puzzelbad in Terheijden willen kopen.  Die boodschap gaf de gemeenteraad vanavond aan het college  van Drimmelen om de toekomst van beide zwembaden in Drimmelen veilig te stellen.