Extra vakantiedag voor Bredase leerlingen door kapotte verwarming

Breda - Alle leerlingen van het Onze Lieve Vrouwelyceum in Breda hebben een dag langer vakantie. De verwarming in het schoolgebouw is namelijk kapot. Naar verwachting doet de verwarming het morgen weer. 

Op dit moment is het zo'n acht graden in het schoolgebouw. "Het is onverantwoord om daar leerlingen en collega's aan de slag te laten gaan", vertelt Gijs van Wijlen, de rector van de school. Toen bleek dat de verwarming het niet deed, zijn de leerlingen weer naar huis gestuurd. Ondertussen is een bedrijf bezig om het probleem op te lossen. "Het zou gaan om een storing in het gehele apparaat." 

Aangezien er deze week schoolexamens zijn, is het even passen en meten voor de school. Maar volgens Van Wijlen komt het helemaal goed en worden de examens elders deze week overgedaan. Zo hebben de leerlingen nog wat extra dagen om te leren. 

  1. Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    MADE/TERHEIJDEN - Langere openingstijden en commerciële ondernemers kansen  bieden. Doe zaken met Jeroen Prinse die met zijn Pact by Prince zijn  outdoor-activiteiten in zwembad de Randoet verder wil uitbreiden. Ga ook aan tafel met de mannen van sportcentrum To the Max die de oude gymzaal bij het Puzzelbad in Terheijden willen kopen.  Die boodschap gaf de gemeenteraad vanavond aan het college  van Drimmelen om de toekomst van beide zwembaden in Drimmelen veilig te stellen.