Volledig scherm
© Thinkstock

Bredanaar raakt rijbewijs kwijt na cocaïne snuiven

BREDA - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 48-jarige Bredanaar aangehouden. Hij werd gepakt omdat hij achter het stuur zat, terwijl hij harddrugs had gebruikt. Hij is zijn rijbewijs kwijtgeraakt.

Een voorbijganger zag de man rond 2.30 uur op de Sint Ignatiusstraat slingerend en zonder verlichting door rood rijden. Agenten hebben de automobilist op de Nieuw Ginnekenstraat laten stoppen. Daar kwamen ze erachter dat de man harddrugs had gebruikt.

In de auto vond de politie ook drugs. Het gaat waarschijnlijk om cocaïne. De Bredanaar is aangehouden. Hij moest mee naar het politiebureau voor verhoor en een bloedtest.

  1. Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    MADE/TERHEIJDEN - Langere openingstijden en commerciële ondernemers kansen  bieden. Doe zaken met Jeroen Prinse die met zijn Pact by Prince zijn  outdoor-activiteiten in zwembad de Randoet verder wil uitbreiden. Ga ook aan tafel met de mannen van sportcentrum To the Max die de oude gymzaal bij het Puzzelbad in Terheijden willen kopen.  Die boodschap gaf de gemeenteraad vanavond aan het college  van Drimmelen om de toekomst van beide zwembaden in Drimmelen veilig te stellen.