Blikschade op A58 bij kettingbotsing knooppunt St. Annabosch

BAVEL - Op de A58 bij knooppunt Sint Annabosch heeft dinsdagmiddag een kleine kettingbotsing tussen met twee personenauto's en een bestelbustje plaatsgevonden.

De voertuigen stonden over beide rijstroken verspreid. Het verkeer kon alleen via de vluchtstrook passeren. Dit leidde tot een file van negen kilometer. 

Een persoon is uitgebreid gecontroleerd in de ambulance, maar bleek niet gewond geraakt te zijn. Een berger heeft een personenauto en het bestelbusje meegenomen. De voorste personenauto kon op eigen kracht verder rijden.

Volledig scherm
© Tom van der Put / MaRicMedia
  1. Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    MADE/TERHEIJDEN - Langere openingstijden en commerciële ondernemers kansen  bieden. Doe zaken met Jeroen Prinse die met zijn Pact by Prince zijn  outdoor-activiteiten in zwembad de Randoet verder wil uitbreiden. Ga ook aan tafel met de mannen van sportcentrum To the Max die de oude gymzaal bij het Puzzelbad in Terheijden willen kopen.  Die boodschap gaf de gemeenteraad vanavond aan het college  van Drimmelen om de toekomst van beide zwembaden in Drimmelen veilig te stellen.