Basisschool De Toermalijn.
Volledig scherm
Basisschool De Toermalijn. © Cas Ligtenberg

Basisschool De Toermalijn schrijft eigen Request-anthem

BREDA - De kinderen van groep 8B van basisschool De Toermalijn hebben hun eigen Serious Request-anthem geschreven. Vanochtend brachten ze het nummer ten gehore bij het Glazen Huis.

Op het nummer van Cold Water van Justin Bieber schreven de basisschoolkinderen hun eigen tekst. Hierin roepen zij de mensen op om meer klaar te staan voor elkaar en dat niemand alleen hoeft te staan. Met juffrouw Mirjam op gitaar zongen zij het nummer op de Markt.

Al de hele week is de Bavelse basisschool bezig met acties voor Serious Request. Zo hielden de kinderen een bingo en runden zij hun eigen autowasstraat. Hiermee haalden zij ruim 892 euro op voor het goede doel.

  1. Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    Gemeenteraad Drimmelen: Randoet en Puzzelbad moeten langer open

    MADE/TERHEIJDEN - Langere openingstijden en commerciële ondernemers kansen  bieden. Doe zaken met Jeroen Prinse die met zijn Pact by Prince zijn  outdoor-activiteiten in zwembad de Randoet verder wil uitbreiden. Ga ook aan tafel met de mannen van sportcentrum To the Max die de oude gymzaal bij het Puzzelbad in Terheijden willen kopen.  Die boodschap gaf de gemeenteraad vanavond aan het college  van Drimmelen om de toekomst van beide zwembaden in Drimmelen veilig te stellen.